PB Beauty in samenwerking met Kruidvat

Patty Brard lanceert haar nieuwe PB beautylijn in exclusieve samenwerking met Kruidvat en the brand studio De nieuwe ‘Smooth Operator’ CC cream is dan ook alleen bij Kruidvat te verkrijgen. Bij deze nieuwe beautylijn is Patty lekker zichzelf gebleven, want de verpakking van de CC cream heeft een lekker panterprintje. Dat staat meteen helemaal gezellig in je badkamer. De CC cream is vanaf nu voor €14,95 verkrijgbaar bij de Kruidvat, in drie verschillende tinten: fair (licht), tan (medium) en deep (donker). Je brengt de cream gemakkelijk met je vingers of een beautykwast aan. Gebruik voordat je de cream opdoet eerst een dagcrème met spf. Zo ben je goed beschermd tegen de zon. De CC cream laat je huid de hele dag door stralen en geeft een mooie egale look. 

WAT ZIJN RUBBER BASE NAGELS?

Zoals de naam misschien al doet vermoeden is Rubber Base Gel een gel die als basis en/of builder op de nagels wordt aangebracht. De gel is zeer flexibel (vandaar de term ‘Rubber’) en zorgt er voor dat de nagel bij weerstand meebuigt, en dus niet afbreekt. De consistentie van de gel zorgt voor een goede hechting aan de nagelplaat en aan andere producten. De gel verzadigd de nagels, zodat het splijten, schilferen en scheuren (of afbijten!) van je nagels verleden tijd is. 

Met de stevige gel kan goed ‘gebouwd’ worden, maar de nagel echt verlengen met Rubber Base Gel is lastiger. Het product zal niet meer dan een millimeter extra lengte geven. Een behandeling met alleen Rubber Base geeft daarom een natuurlijk resultaat in de door jou gewenste dikte en kleur.